Smartlog v3 » SEO | SØGEMASKINEOPTIMERING | ONLINE MARKETING » Alt for gravid til at shoppe ammetøj og amme BH i butikkerne
Opret egen blog | Næste blog »

SEO | SØGEMASKINEOPTIMERING | ONLINE MARKETING

En blog om søgeoptimering af hjemmesider og en masse andet

Alt for gravid til at shoppe ammetøj og amme BH i butikkerne

17. Mar 2010 21:43, seotips

Jeg har lige fået en pakke med en masse goder med posten. Jeg er gravid i 8. Måned og jeg kan næsten ikke bevæge mig. Jeg har heller ikke særlig meget lyst til at bevæge mig med al det læs jeg bærer rundt på, men nogle gange er det nødvendigt. Jeg er f.eks. ikke i stand til at gå rundt i et indkøbscenter og shoppe de sidste par ting jeg har brug for inden fødslen. Men har fundet en løsning: man shopper da bare over nettet.

Ammetøj og amme BH var nogle af de ting som jeg ikke fik nået at købe mens jeg stadigvæk kunne bevæge mig. Jeg bestilte det bare over nettet og nu er det kommet frem med posten.

Hvis jeg skulle ud at købe ammetøj og amme BH i butikkerne, skulle bruge meget længere tid på det end at bestille det over nettet. For det første kan jeg ikke bevæge mig så hurtigt og for det andet er mine ben så belastede at jeg hele tiden ville få brug for at holde en pause. Længe leve webshop, der tænker på kvinder i min situation!

Kommentarer

 1. Coach Outlet Store Online
  14. Dec 2011 03:57
  1

  Interested in getting yourself a Coach handbag discounted? Who does not, these days, Coach Outlet Store Onlineif you like the brand’s style? Coach is appealing to working women who are neither too dramatic nor too formal.

 2. beats by dre uk
  10. Feb 2012 10:43
  2

  is is a very good idea! Just want to say thank you for the information, you have to share Coach Outlet Store Online

Tags